Over ons

 
Wij zijn drie broers die hun hele leven al idolaat zijn van voetbal. Decennia lang hebben wij ons begeven in het amateurvoetbal als speler, trainer, bestuurder en supporter. Dit heeft ons vele mooie momenten en ook vele vriendschappen gebracht.
 
Het amateurvoetbal heeft zoveel te bieden en verdient meer aandacht dan het nu krijgt. Miljoenen mensen spelen het, nog meer mensen hebben er verstand van en vrijwel heel Nederland heeft er een mening over. Maar alleen het topje van de ijsberg krijgt vooral aandacht, terwijl elke liefhebber ook banden heeft met een amateurvereniging. En die amateurvereniging gaat ook met haar tijd mee en maakt tegenwoordig steeds meer video's. Samenvattingen, interviews en Club TV; alles wordt vastgelegd. Mooie video's die een veel groter publiek verdienen. Daarom zijn wij ZaterdagVoetbal.TV gestart.
 
ZaterdagVoetbal.TV is een modern, online video kanaal voor alle voetballiefhebbers. Overzichtelijk, modern, interactief én up-to-date brengt het jouw favoriete club en competitie duidelijk in beeld. Wij hechten waarde aan kwaliteit, stijl, structuur en snelheid waarin wij ons onderscheiden van andere websites.
 
We staan altijd open voor suggesties, dus mocht je een tip hebben; schroom dan niet om te mailen naar marc@zaterdagvoetbal.tv!
 
Met sportieve groet, 
 
Stefan, Chris en Marc van der Meulen
 
 
 
Logo